dilluns, 22 d’octubre del 2012

Hem salvat el món!




Teníem moltes ganes de jugar a superherois, així que ens vam fer unes disfresses per creure’ns-ho més. Jo em vaig fer un vestit de superAina, amb una gran A al pit i una màscara amb ales, com les de Mercuri, el missatger dels déus. El Roc va voler fer-se la màscara de batman i es va fer la capa retallant una samarreta del papa que porta una estrella a l’esquena, i el Joan va voler fer d’home aranya, cosa que va aconseguir dibuixant-se una teranyina a la màscara i a la samarreta amb cinta aïllant.






Després d’això vam estar tota la tarda fent el saltimbanqui pel pati, llençant teranyines, raigs làser o el que vingués a mà. No vegis que bé que ens va anar el tobogà de plàstic per fer ponts llevadissos, cotxes voladors i torres de vigilància. Vam matar nombrosos monstres, bruixes i mutants de totes les espècies fins que en vam perdre el compte.





  Quan va marxar el Joan, estàvem tan cansats que ens vam adormir a la catifa al voltant dels nostres estimats llibres d’Ot el bruixot: no fos cas que algun malvat ens els prengués mentre dormíem. Això de salvar el món en una tarda cansa molt!