dimecres, 19 de juny del 2013

Festa del conservatori

Ahir vam anar a la Festa del Conservatori de música de Sabadell. Ens ho vam passar pipa, pujant i baixant les escales fins a la classe de fagot i tornant a baixar al pati on hi havia concerts. Van tocar música de tot tipus: desde clàssica fins a jazz. Hi va haver concurs de pastissos, i nosaltres vam portar el nostre fagot de gitano, que va tenir molt d'èxit. 








No només va agradar molt el nostre pastís sinó que es va acabar desseguida i gariebé que no en tasto. Quan van repartir els dos premis als pastissos més originals ens vam posar a riure, perquè ens els van donar a mi i a la Sílvia, la noia que toca el fagot amb mi i va a segon. Hi va haver un taller de fanalets, i al final tot el pati va quedar ple de llums de colors. 


Cap al final de la vetllada va pujar a l'escenari la Meritxell Coma, la meva mestra de cant coral i també mestra del Roc. Ens va agradar tant la seva versió d'un clàssic el jazz que al final vam anar a fer-li un petó. Serà un bon record d'aquest any que hem passat junts.