dijous, 7 de novembre del 2013

Paris, je t'estim!












Gràcies a l'amabilitat del Frédéric i la Pascale, hem pogut passar un cap de setmana a París! Tenen una casa preciosa a les portes de la capital, i, tot i que els seus fills, el Lucien i la Susie, no hi eren perquè estaven de vacances scolaires, el Roc i l'Aina han pogut gaudir de les seves joguines. C 'était Noël avant Noël! Tindrem més oportunitats de conèixe'ls, segur.






Les invalides, amb uns canons de ferro forjat increíbles.


En tres dies hem fet moltes coses, tot i que encara ens n'hem deixat per fer. Sempre ens quedarà París! Hem hagut de treure'ns del cap les dimensions de Barcelona: París és molt més gran. Ens ha plogut poquíssim, només una tarda, sota un pont, i després vam tenir un fantàstic arc en ciel coronant el Louvre. Fins i tot hem fet bicing, amb una bicicleta espatllada que no havien aparcat. També hem tastat cuines exòtiques a prop de la Vilette, on teniem casa. 


Tot i la foto, no ens ho vam pensar gaire, això d'anar al museu Rodin.




Un arc de sant martí ens va rebre arribant al Louvre.



Ens ha sorprès el verd de tots els jardins i passejos inacabables, i hem gaudit submergint-nos en el français gràcies als nostres amfitrions. No hem pogut resistir la idea de comprar-nos el nou àlbum de l'Astèrix, que sortia el divendres mateix de la nostra arribada. En français, bien sûre! 

L'habitació del Lucien: legolàndia!

El bicing francès.


El parc de la Vilette


El Roc es va voler endur un record del terra de París.