dijous, 21 de maig del 2015

Preparant els carretons

Enguany hem deicidit participar a la 27a cursa de carretons i ginys rodants autoconstruïts amb un cotxe de gàngsters. Primer hem hagut de saber una mica qui eren els gàngsters, i hem descobert que eren uns paios fora de la llei que anaven sempre molt elegants i conduïen uns cotxes molt curiosos. Hem sabut que no els feia res matar i tenien negocis bastant tèrbols, però nosaltres hem obviat aquesta faceta i ens hem concentrat en reproduir la seva manera de vestir.






Ens hem fet uns barrets com els seus i hem decorat les nostres samarretes amb armilles i corbates com les que hem vist en fotos i pel·lícules. El Guillem fins i tot ha dibuixat un mocador vermell sortint de la butxaca de l'armilla, perquè eren gent que cuidava molt els detalls. Els barrets ens han quedat impressionants, perquè els hem entaforat a sobre del casc de bicicleta, obligatori per participar a la cursa. Enguany la prova que s'haurà d'executar a mig trajecte serà regar un gerani que portarem dins el carretó. Hem pensat regar-lo amb pistoles d'aigua, i així tot queda dins l'estil. 









Diumenge haurem d'anar a aparcar el cotxe a la Creu Alta i tornar-hi a la tarda per la cursa. És a les 18h, així que si no teniu res a fer el diumenge a aquesta hora, us hi esperem. Mirar-s'ho és tot un espectacle!